Inquiry
Form loading...
110kV fale fa'asao Saina State Grid Nofoaga fau o le 35kV shunt reactor

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

110kV fale fa'asao Saina State Grid Nofoaga fau o le 35kV shunt reactor

2023-12-18

220kV fale afi a Saina State Grid Nofoaga fau o le 35kV shunt reactor


I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o le eletise eletise, o le umi o laina faʻasalalau ma le mana faʻapipiʻi malosi ua faʻateleina foi. O le 220kV substation power grid o loʻo i ai le eletise maualuga i luga o le pasi pe a i lalo o le avega mama poʻo le taimi foʻi e faʻamalo ai le laina, ma e oʻo lava i le toe faʻafoʻi mai o le eletise e tupu i luga o le eletise maualuga o le Qiaolin substation i nisi taimi (aemaise i le taimi o le Spring Festival. vaitaimi). E faigata ona fa'atonutonuina fa'ailo o su'esu'ega o le eletise o le uta faitoto'a 220kV i totonu o se tulaga saogalemu. E ala i le faʻapipiʻiina o le 35kV reactors i lenei poloketi, e mafai ona faʻaogaina le mana faʻafefe i le taimi o avega mama, e mafai ona faʻatonutonu le tafe o le eletise, e mafai ona faʻamautuina le eletise, ma e mafai ona faʻaleleia faʻamaoniga o le iloiloga o le eletise o uta o le substation. Aemaise lava mo le taofiofia o le tele o le eletise o le pasi ma le toe faʻafoʻiina o le malosi i taimi o lologa ma taimi maualalo, o le auala sili lea ona lelei e faʻamautinoa ai le faʻaogaina o le eletise i le taimi o le Spring Festival.

WechatIMG475.jpg

O loʻo lipotia mai o le aofaʻi o tupe faʻaalu mo le faʻapipiʻiina o 35kV reactors i le 220kV Qiaolin substation project e 3.5729 miliona yuan, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o le lua fou 35kV reactors tutusa, e taʻitasi ma le gafatia o le 10 MVA, e fesoʻotaʻi ma le 35kV vaega I ma II busbars o Qiaolin substation. Ua toe fa'afouina e le poloketi se tasi 35kV reactor switchgear, fa'aopoopo se tasi fou 35kV reactor switchge, ma fa'aopoopo tutusa meafaigaluega lona lua e pei o le puipuiga ma le fuaina ma le pulea.

WechatIMG477.jpg

Ina ia mautinoa e mafai e tagata o le itumalo atoa ona maua le saogalemu ma le lava o le tausaga fou o le sapalai o le eletise, o le Yantai Power Supply Bureau ua vave faʻamaonia e tatau ona maeʻa lenei galuega autu ma faʻatinoina aʻo leʻi oo ia Tesema 2023. na amata galuega ia Novema, ae ona o le mamafa o timuga ia Novema ma Tesema, na matua afaina ai le alualu i luma o le fausiaina o tagata lautele. E lei oo i le faaiuga o Tesema na amata ai le vaega o le fausiaina o le eletise. Tonglu Power Supply Bureau na manumalo i mea le lelei e pei o le tolopoina o le tuʻuina atu o meafaigaluega ma le maualuga o le fausiaina o faigata, faʻamalosia le saogalemu, lelei, ma le alualu i luma o le pulega o le faagasologa atoa o le poloketi, faʻamalosia le faʻamaopoopoina o le faʻatinoga o le faʻatinoga o galuega, faʻamalosia le pulega o le faʻatulagaina o galuega faʻafouina. ma le fa'atonutonuina o tulaga lamatia o le saogalemu, fa'atinoina lelei faiga fa'ata'atiaga faufale talafeagai, ma tagata faigaluega faufale sa galulue ovataimi ma fa'aauau pea ona galulue malosi, i'u ai ina ausia sini faufale e pei ona fa'atulaga.