Inquiry
Form loading...
Fa'aaogāga fa'apisinisi o MCR ituaiga fa'amalosi malosi fa'afoliga masini taui

Tala Fou a le Kamupani

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

Fa'aaogāga fa'apisinisi o MCR ituaiga fa'amalosi malosi fa'afoliga masini taui

2023-11-29

MCR ituaiga dynamic reactive mana taui masini e mafai ona faʻaaogaina lautele i vaega nei.

1 Faiga Malosiaga

1) Faleoloa masani. E ala i le faʻaopoopoina o le MCR faʻatasi ai ma se tulaga faʻapitoa i luga o le faavae o le uluai faletupe capacitor, o le faʻamalosia ma le faʻaauauina o le faʻatonutonuina o le malosiaga faʻamalosi i totonu o le substation ua iloa, o le gaioiga faifaipea o vaʻavaʻavaʻavaʻa e aloese mai ai, o le faʻaogaina o le capacitors ua matua faʻaleleia, ma le e matua fa'aleleia atili le malosiaga.

2) Nofoaga fa'asao. E ala i le faʻapipiʻiina o se masini e faʻaaogaina ai le eletise e aofia ai le mcr + fc faamama i totonu o le nofoaga autu, poʻo le faʻaopoopoina o le MCR i luga o le faʻavae o le uluai FC faamama e fausia ai se masini toe faʻaleleia le mana, faʻaleleia le mautu o le laina eletise ma faʻateleina le gafatia o le felauaiga. le laina.

3) Low voltage reactor. Suia le reactor maualalo-voltage o le substation i le MCR e le gata o loʻo i ai galuega uma a le reactor maualalo-voltage, ae o loʻo i ai foi le galuega a le masini e totogi ai le mana.

4) Taui o le malosi o le laina. E ala i le fua faatatau talafeagai o le gafatia gafatia ma le MCR gafatia, o le gaioiga o le masini faʻafesoʻotaʻi e mafai ona aloese mai ai, e mafai ona faʻaleleia le faʻamaoni ma le saogalemu o meafaigaluega, ma e mafai ona faʻalauteleina le ola tautua o meafaigaluega.

5) Reactive mana taui o le tufatufaina transformer. Tsc + mcr tekinolosi ua faʻaaogaina e faʻaleleia atili ai le saʻo o le taui (0.2 kvar), faʻaititia tele le suiga o taimi gaioiga, ma faʻamautinoa lelei o le taui o le mana o le tufatufaina o le transformer e oʻo atu i le maualuga o le mana o le 0 99-1, iloa le mea moni. fa'atonuga fa'apapa paleni vaeluaga.

12821649391153_.pic.jpg

2 Metallurgical System

O vili ta'avale ma ogaumu fa'aeletise e sili ona masani ai uta fa'anatinati. O le faʻaaogaina o le mcr + fc mo le faʻaogaina o le mana malosi e mafai ona faʻaleleia atili ai le eletise, faʻaitiitia le fesuiaiga o le voltage ma le emo, faʻaumatia le filogia, faʻaleleia atili le lelei o le eletise, faʻaleleia le tulaga saogalemu o le faʻaogaina o le eletise, faʻaitiitia le faʻaaogaina o le malosi i le gaosiga o iunite, ma faʻaleleia le oloa. uiga lelei.

3 Auala Fa'aeletise

O nofoaafi fa'aeletise e fa'aogaina le fa'aogaina o le eletise e tasi. Ona o le randomness o locomotive, o le uta o le traction substation o loʻo i ai uiga o le tasi-vaega aʻafiaga o uta, faʻatasi ai ma suiga faifaipea o uta ma maualuga mea e tutusa lelei. E le mafai ona maua le maualuga o le malosiaga tau taui e ala i le faʻaogaina o le faʻaogaina faigofie o taui. Afai e faʻapipiʻi le MCR ma le gafatia talafeagai i luga o le faʻavae o le FC filter circuit ma lava le gafatia, e mafai ona ausia le maualuga o le malosi o taui i soʻo se taimi, e mafai ona faʻaitiitia le fesuiaiga o le voltage ma faʻaleleia le lelei o le voltage.

O uiga o le uta tasi-vaega o nofoaafi eletise e aumaia ai foi faafitauli ogaoga o le maualuga le lelei o le faasologa o vaega i lona pito i luga o le eletise tuʻuina atu, ma e oʻo lava i le le lelei o le faʻasologa o le puipuiga o le eletise ma fale afi. E ala i le faʻapipiʻiina o mcr + fc filiga i totonu o nei substations ma faʻaaogaina le taʻiala o le vaeluaga o vaega e tusa ai ma le auala Steinmetz, o lenei faafitauli e mafai ona foia lelei, ma e mafai ona fesoʻotaʻi saʻo i le 110 kV power supply system mo taui, e aunoa ma le faʻafaigaluegaina o transformers vaeluagalemu, o le vaega o le fola e laʻititi, ma o le leiloa o meafaigaluega lava ia e mafai ona faʻaititia e sili atu i le 70%.

WechatIMG1837 1.jpeg